S’apropa el 5 aniversari del naixement deL SILIORG

Benvolguts amics, el  proper 15 de Juliol  d’aquest any, els nostres productes Siliorg fan 5 anys, cinc anys plens d’experiències i novetats!!.

Amb agraïment a la vostra confiança tenim una celebració preparada ja anirem informant!!

Una abraçada!!

Natàlia

Publicado en Sin categoría | Deja un comentario

Kit tractament Facial

Siliorg-face, productes de cosmètica natural elaborats amb consciència,  petjades de natura que van mes enllà de la pell i obren els sentits.

Aquets kit format per cinc productes, son la base de la salut i la bellesa de la pell del rostre, aptes per tot tipus de pell.

El Kit Siliorgface esta compost per:

–         Netejador de Rostre i ulls.

–         Tònic d’elixir floral i silici orgànic.

–         Contorn d’ulls i mascareta.

–         Fluid Hidratant.

–         Mascareta Peeling

Publicado en SILIORG - productes de cosmetica natural elaborats per a nosaltres | Deja un comentario

NAIXEMENT DEL SILIORG-FACE


Una tendresa inusual emplenava aquella nit de lluna plena l’estanca, lloc per a mi tan familiar com aliat , hores de treball i satisfacció que no tan sols cauen en el parany de la intemporalitat sinó que a l’hora s’ autoalimenten en tot moment.

Aquella esfera platejada que tantes vegades he observat, aquella nit però m’embolcallava d’una manera molt especial.

Perfums, colors, olors i les textures, de tot allò que la natura havia posat al meu abast, es confonien, argiles, olis i aigües florals s’entrellaçaven i componien mescles molt diferents, com una melodia mai escoltada que bategava dins el cor.

La seva lluminositat penetrava mes enllà de la pell i les meves mans obeïen d’una manera ordenada i harmoniosa les mescles que van resultat ser llum vida i color.

Quan l’anima opera d’una manera fluida i sense entrebancs, la consciencia deixa rastre d’autenticitat, que sempre esdevé al nostre favor. Es del tot reconfortant percebre el que la mare terra ens ha obsequiat, i veure-ho transformat en salut i bellesa.

Desprès d’observar-ne la seva tendresa, i escoltar-ne la seva cançó, nomes podia rodar dins l’habitació caminar en cercle i somriure igual que ho fan els infants, desprès, asseguda al terra tot plegant les cames i obrin els braços al mon, vaig poder gaudir d’una pluja celestial que esdevenia dels olis que encara es mantenien en suspensió. Res mai havia estat semblant, aquella sensació tan especial, per a mi desconeguda, ha estat un regal amb el que la vida m’ha ofrenat.

La saviesa de l’escolta, la paciència de l’entrega i la voluntat de continuar fent, es la llavor que porto a les mans, continuar esbrinant tot allò que es millor per tenir cura de la nostra pell, aquest be tan preuat que recobreix tot el cos, protegint-lo i mantenint en harmonia les seves funcions vitals.

Això si, cal que vosaltres i afegiu un ingredient mol especial, un polsim d’amor.

Siliorg-face, productes de cosmètica natural elaborats amb consciència, petjades de natura que van mes enllà de la pell i obren els sentits.

Una abraçada de tot cor!

Natàlia Català Ruiz

Publicado en SILIORG - productes de cosmetica natural elaborats per a nosaltres | Deja un comentario

SILIORGFACE

Publicado en SILIORG - productes de cosmetica natural elaborats per a nosaltres | Deja un comentario